В наступному році головний підрядник криворізьких чиновників “Весташляхбуд” отримає ще 200 мільйонів 
23.12.2022   //   75 Переглядів

15 грудня департамент розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради повідомив про намір підписати договір на утримання автошляхів міста вартістю 200 млн. грн. із ТОВ «Весташляхбуд».

Закупівля проведена за процедурою відкриті торги з особливостями.

На торги вийшов єдиний учасник – ТОВ «Весташляхбуд» із пропозицією 199,99 млн грн. У техзавданні список із 47 послуг з утримання вулично-шляхової мережі, які зобов’язується виконувати підрядник. Це і очищення вулиць від снігу, льоду, бруду та сміття, посипання протиожеледними матеріалами, прочищення каналізаційних колекторів та оглядових колодязів. Всі ці роботи ТОВ «Весташляхбуд» зобов’язується виконувати протягом наступного року.

ТОВ «Весташляхбуд» заснована в липні 2002 року. Компанія працює виключно на території Кривого Рогу і контролює весь ринок дорожніх робіт в місті. Загалом фірма отримала від криворізького бюджету підрядів на 3,55 млрд. грн. Тільки департамент розвитку інфраструктури міста уклав з підприємством договорів на 3,12 млрд грн.

Фірма належить в рівних частинах родині одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, родині криворізького рабина Лірона Едері та родині екс-мера Кривого Рогу Юрія Любоненка. 

Раніше ми писали, що восени 2022 року директор департаменту розвитку інфраструктури Кривого Рогу Іван Карий замовив у провладного фаворита послуг з відновлення та утримання доріг на 230 млн. грн. та послуг з утримання автошляхів на 50 млн. грн. А в березні, на початку вторгнення російських військ в Україну, криворізькі чиновники оформили з ТОВ «Весташляхбуд» угоду на 431 млн. грн. на поточний ремонт вулиць і доріг міста.

Залиште відповідь