У Кривому Розі новостворений ФОП на 2,5 мільйона забезпечив дітлахів солодкими подарунками на Новий рік
23.12.2022   //   1020 Переглядів

21 грудня департамент у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради придбав солодощів у ФОП Брагіна на 2,5 млн. грн.  

Закупівля проведена без використання електронної системи Прозорро.

Усього чиновники закупили 22 300 подарункових наборів вагою по 450 гр. Вартість одно подарунку складає 110 гривень. Вміст набору не зазначено. 

72-річна Людмила Брагіна зареєструвалася як приватна підприємниця менше місяця тому – 28 листопада. І відразу отримала солодке багатомільйонне замовлення від криворізьких чиновників.

В контактній інформації до тендеру новостворена оптова продавчиня цукру, шоколаду і кондитерських виробів вказала електронну пошту bakun_pv@ukr.net, яка належить іншому підприємцю – Павлу Бакуну. Поштову адресу цього підприємця зазначають ще кілька ФОПів. Всі вони торгують солодощами.

Також 908 подарунків на 99,9 тис грн. придбав у Брагіної департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради. Тижнем раніше у підприємниці скупилися чиновники служби у справах дітей виконкому Криворізької міської ради. Вони придбали 440 подарунків на 48,4 тис грн.   

Залиште відповідь