“Здолбунівкомуненергія” за день двічі прозвітувала про мільйонні замовлення генераторів 
22.12.2022   //   93 Переглядів

Комунальне підприємство Здолбунівської міської ради “Здолбунівкомуненергія” у вівторок, 20-го грудня, прозвітувала про підписання одразу двох договорів на придбання генераторів. Загальна вартість замовлень складає 3,42 мільйона гривень. 

Першим контрактом комунальники замовили у ТОВ “Грін фуд – 2020” два дизель-генератора ЕЕ Power потужністю 250 кВт. Коштуватиме обладнання 2,22 мільйона гривень за обидва генератора. 

Ще один договір, тепер вже з ПП “Західпроменерго” вартує 1,2 мільйона гривень і передбачає поставку також дизельного генератора, однак вже моделі Becker BDG-70S.  

І якщо в першому випадку подібних моделей у вільному продажі нам знайти не вдалось то другий варіант доволі поширений. Лише за тиждень до цього  “Західпроменерго” продав  Управлінню освіти Рівненського міськвиконкому аналогічний генератор, однак на 171,69 тисячу дешевше. 

В обох випадках КП “Здолбунівкомуненергія” не надто переймалось питанням звітуванням. На сторінках закупівель в системі Prozorro відсутні навіть комії підписаних договорів. 

Столичне ТОВ “Грін фуд – 2020” належить киянам Анатолію Лашті та Олені Малиневській. Останній також належать ТОВ “Грін-терра”, ТОВ “Екотекс+”, ТОВ “Екосервісгруп плюс”, ТОВ “Грін гелаксі” та ТОВ “Опттрейд2021”. Що ж до ТОВ “Грін фуд – 2020” то замовлення від “Здолбунівкомуненергія” стало першим, яке фірма отримала від бюджетних замовників через систему Prozorro. 

Власником  ПП “Західпроменерго”, яке офіційне спеціалізується на торгівлі паливом, вказаний Володимир Тимощук прописаний в Києві.

Залиште відповідь