Рівненська міськрада витратить майже 2,5 мільйона на ремонт укриття для себе
22.12.2022   //   125 Переглядів

У середу, 21-го грудня, Департамент економічного розвитку Рівненської міської ради прозвітував про підписання з ТОВ “Адамантбуд” договору щодо проведення поточного ремонту та облаштування найпростішого укриття в підвальному приміщенні будівлі, де власне й розташований департамент. Вартість робіт оцінили в 2,49 мільйона гривень.

Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

Замовлення було зроблено поза електронною системою тож до Prozorro потрапив лише звіт та власне копія підписаного договору. Прикметно, що назагал замовник опублікував лише “тіло” договору без важливих додатків: договірної ціни, локального кошторису, відомості ресурсів та дефектного акта. Хоча в самому контракті чітко вказано, що ці ‘документи є його невід’ємною частиною.

Завершити усі роботи підрядник має до кінця поточного року. При цьому розплатитись з “Адамантбудом” замовник має протягом 5 банківських днів з дати підписання акту приймання виконаних будівельних робіт. 

Це перший досвід співпраці ТОВ “Адамантбуд” з департаментом економічного розвитку, однак далеко не перший з міською радою загалом. Зокрема фірма має в активі 18 договорів на 13,56 мільйонів гривень з департаментом інфраструктури та благоустрою, а також 9 контрактів на 7,64 мільйонів з управлінням капбудівництва. Загалом же “Адамантбуд” встигла підписати через Prozorro 117 договорів загальною вартістю 74,1 мільйона гривень. 

ТОВ “Адамантбуд” належить рівнянину Анатолію Чемерику, який окрім власного бізнесу є керівником ОСББ “Щаслива, 8”. Дружина Чемерика Ольга Миколаївна принаймні до 2021-го року працювала головним спеціалістом відділу бухгалтерського обліку та фінансово-кредитного забезпечення департаменту агропромислового розвитку Рівненської ОДА. Наразі інформація про про працівників департаменту у вільному доступі відсутня. 

Залиште відповідь