Західноукраїнський нацуніверситет замовив у ФОПів-улюбленців ремонтних робіт на понад 7 мільйонів
21.12.2022   //   114 Переглядів

У понеділок, 19-го грудня, Західноукраїнський національний університет прозвітував про підписання одразу 5 договорів щодо проведення ремонтів у приміщеннях власних гуртожитків. Сукупна вартість контрактів склала 7,38 мільйонів гривень. Відповідна інформація розміщена на сторінках закупівель в системі Prozorro. 

Усі договори передбачають виконання робіт у строк до 31-го грудня 2023-го року. Загалом університет зробив наступні замовлення:

  • Капітальний ремонт частини приміщень 1-го поверху студентського гуртожитку №3 виконає ФОП Николишин Богдан Васильович за 1,49 млн грн;
  • Капітальний ремонт частини приміщень 1-го поверху студентського гуртожитку №4 виконає ФОП Кульба Борис Володимирович за 1,49 млн грн;
  • Капітальний ремонт частини приміщень цокольного поверху студентського гуртожитку №2 виконає ФОП Николишин Богдан Васильович за 1,49 млн грн;
  • Капітальний ремонт частини приміщень студентського гуртожитку №5 (санвузли з 1-го по 9-ий поверхи на стояку №5) виконає ФОП Грендаш Олег Володимирович за 1,46 млн грн;
  • Капітальний ремонт частини приміщень 5-го поверху студентського гуртожитку №1 виконає ФОП Грендаш Олег Володимирович за 1,46 млн грн.

Замовлені капітальні ремонти передбачають штукатурні, електромонтажні, оздоблювальні, облицювальні, малярні та загальнобудівельні роботи.  

Зареєстрований ще в 2004-му році ФОП Николишин Богдан Васильович, є одним з улюбленців Західноукраїнського національного університету. Сторони підписали між собою вже 45 контрактів на суму 12,95 мільйонів гривень. До середини 2016-го року Богдан Николишин числився серед власників ТОВ фірма “Берест”. Наразі обмежується діяльністю в якості ФОПа.

Кульба Борис Володимирович зареєстрував свій ФОП ще раніше від свого колеги, у 1996-му році. З університетом підприємець також працює давно та досить плідно. В системі Prozorro прозвітовано про підписання між сторонами загалом 37 договорів на суму 9,15 мільйонів гривень. 

Насамкінець Грендаш Олег Володимирович, який виконує замовлення не лише як ФОП, а й є власником тернопільського ТОВ “Каменяр-2014”. Серед згаданої трійки саме Грендашу вдалось найбільше попрацювати з університетом. Загалом 78 замовлень на 19,66 мільйонів гривень. 

Усі троє ФОПів входять до числа улюблених підрядників Західноукраїнського національного університету. 

Залиште відповідь