Волинська поліція купила спецавтомобіль ISUZU з квадрокоптером за 4,6 мільйона
21.12.2022   //   63 Переглядів

Головне управління Національної поліції у Волинській області 8 грудня замовило ТОВ “Спец-Ком-Сервіс” спеціалізований автомобіль на базі шасі автомобіля ISUZU NPS 75L з штабним модулем за 4,61 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Спеціалізований автомобіль матиме комутатори, повітряний опалювач, тепловізори, роутер, бензиновий генератор, два ноутбуки, цифрову радіостанцію, цифровий ретранслятор,  комплект відеонагляду автомобіля, кватрокоптер Mavic 2 Enterprise Advanced.

Закупівля проведена без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми.

Засновниками «Спец-Ком-Сервісу» з-під Києва є Сергій Калюш із Вишневого і Михайло Городових із Черкащини. Директором цієї фірми є Василь Юрійович Даниляк. Житель Вишневого з такими ПІБ до 2017 року був начальником штабу оперативного управління Києво-Святошинської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області, а його дружина Валентина Даниляк до 2020 року очолювала Відділ контролю на міському електричному транспорті та залізничному транспорті Управління державного контролю на наземному транспорті.

Згідно з «Прозорро», з 2016 року фірма отримала державних замовлень на загальну суму 1,01 млрд грн.

Залиште відповідь