У Кривому Розі продовжують витрачати мільйони на систему відеоспостереження 
20.12.2022   //   129 Переглядів

На початку грудня КП “Центр електронних послуг” Криворізької міської ради уклав угоду із ТОВ “ПС Солюшенз” вартістю 9,93 млн. грн. За таку суму київська фірма буде створювати центральну ланку цифрової платформи Єдиної комплексної системи відеоспостереження Кривого Рогу.

Закупівля проведена за процедурою «Відкриті торги з особливостями». Конкурентів на торгах у ТОВ “ПС Солюшенз” не було.

Згідно тендерного замовлення, програмно-інтелектуальний комплекс складається із

  • серверу відеоаналітики розпізнавання обличчя Hikvision DS-IX2001-A3U/X з програмним забезпеченням Hikvision HikCentral-M-Lite-Facial&Body-Module (безстрокова ліцензія)
  • та програмного забезпечення для 595 одиниць камер відеоспостереження HikCentral-M-Lite-Video-1Ch (безстрокова ліцензія на 1 канал відео) та для 430 одиниць камер відеоспостереження HikCentral-M-Lite-Lane–1Ch (безстрокова ліцензія на 1 канал відео).

Раніше ми писали, що КП “ЦЕП”  придбав на 16,5 млн. грн. китайські відеокамери Hikvision. Цей виробник, після вторгнення російських військ в Україну, так і не пішов з російського ринку, продовжує заробляти в країні-агресорці і навіть володіє сервісними центрами в Москві та Санкт-Петербурзі. А от дисплеїв для відеостіни на 9 млн. грн. криворізькі комунальники замовили в транспортної фірми.

ТОВ “ПС Солюшенз” зареєстровано та прописано в Києві. Фірма веде діяльність із керування комп’ютерним устаткуванням. Власники компанії кияни Ігор Палажченко та Юрій Сакундяк. Директор Ігор Орленко. 

Компанія є фігурантом судового позову від однієї з Військових частин. В 2020 році ТОВ “ПС Солюшенз” виконувало роботи на території цього замовника. Через рік за результатами аудиту діяльності військових були встановлені порушення фінансово-бюджетної дисципліни, що призвели до втрат у зв`язку із завищенням обсягів робіт та послуг. Компанія переплачені гроші повернула та сплатила судові витрати. 

 

Залиште відповідь