У Бердичеві хочуть добудувати садочок з басейном за 91 мільйон
20.12.2022   //   99 Переглядів

Управління освіти і науки Бердичівської міської ради 14 грудня оголосило тендер на будівництво дошкільного навчального закладу в Бердичеві (завершення будівництва), очікуваною вартістю 91,4 млн грн. 

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.  

В умовах технічної специфікації, переможець тендеру має очистити підвал від грунту та сміття, утеплити горище, встановити вікна, двері, укласти підлогу, покрівлю, встановити металеві сходи, обладнати санвузли для МГН, встановити інформаційні тактильні таблички. Підрядник має провести роботи з вентиляції, опалення, каналізації, водопостачання. Також придбати технологічне обладнання, облаштувати благоустрій та побудувати басейн. 

Всі роботи з будівництва дошкільного навчального закладу мають бути завершені до кінця 2023 року.

Аукціон замовник має провести  22 грудня.

Перший оприлюднений договір на будівництво дошкільного навчального закладу оприлюднений в серпні 2019 року. Управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради уклало угоду ПРБФ “Комунальник” на будівництво ДНЗ на 200 місць по вул. Братів Міхеєвих, 2а, м. Бердичів, за 4,1 млн грн. Роботи мали бути завершені до кінця 2021 року. Наприкінці 2021 року замовник і підрядник уклали додаткову угоду, відповідно до якої, зменшили суму угоди до 434 тис. грн та розірвали договір.

«Виникла необхідність у закупівлі додаткових аналогічних робіт чи послуг у того самого учасника, що передбачені в основному договорі про закупівлю, який укладений за результатами проведення тендера та/або здійснюється протягом трьох років після укладення договору про закупівлю і загальна вартість таких робіт чи послуг не перевищує 50 відсотків ціни основного договору про закупівлю», – зазначали в Бердичівській міськраді.

 ПРБФ “Комунальник” заснований в 1995 році в Житомирі. Спеціалізується фірма на будівництві житлових та нежитлових будівель. Засновником та керівником будівельної фірми є Андрій Миколайович Корзун

Залиште відповідь