Сільрада на Рівненщині замовила своєму депутату облаштування місцевого сміттєзвалище
20.12.2022   //   111 Переглядів

Малолюбашанська сільська рада, що на Рівненщині, визначилась з підрядником, що проведе облаштування та упорядкування території сміттєзвалища в с. Мирне, що входить до місцевої громади. За результатами проведення відкритих торгів з особливостями договір підписали з ФОП Свинарським Василем Вікторовичем. Вартість контракту склала 1,41 мільйона гривень, що 18,77 тисяч дешевше очікуваної вартості. 

Техзавданням передбачаєтсья розроблення грунту, перевезенн сміття, корчування густого чагарника і дрібнолісся, спалювання зібрано деревини, улаштування насипів та ущільнення грунту. За умовами контракту виконати замовлення підприємець має до 21-го грудня поточного року. Розрахуватись же з ним мають протягом 10 днів з моменту підписання акту виконаних робіт. 

Депутат Малолюбашанської сільської ради від партії “Народний фронт” Василь Свинарський зареєструвався в якості ФОПа лише за місяць до підписання відповідного договору, на початку листопада 2022-го року. Окрім власної підприємницько діяльності Свинарський також є директором Фермерського господарства “Марічка”, власником якого є його батько Віктор Свинарський. 

Залиште відповідь