Рівненський міський трест зеленого господарства замовив сімейній фірмі нардепа-”слуги” сотню “буржуйок”
20.12.2022   //   88 Переглядів

19-го грудня, КП “Рівненський міський трест зеленого господарства” прозвітував про підписання угоди щодо поставки 100 одиниць туристичних пічок “І-пічка”, відомі назагал як “буржуйки”. Загальна вартість замовлення, яке має виконати ПП “Фірма “Агро-центр”, скала 840 тисяч гривень. Відповідно ціна однієї пічки складатиме 8,4 тисячі. 

За умовами договору до вказаної суми окрім самого товару входить також послуги з його транспортування, навантаження та розвантаження. Товар має супроводжуватись сертифікатом або паспортом, що посвідчує його якість. Поставити усю партію пічок підрядник має до кінця поточного року. Оплата буде здійснена протягом 30 днів з моменту отримання замовником товару.

Засновником приватного підприємства “Фірма “Агро-центр” вказане ТОВ “Могул Лубрікантс”, яке в свою чергу належить Олені Соломчук. Підприємиця є дружиною народного депутата від “Слуг народу” Дмитра Соломчука. Наразі  “Фірма “Агро-центр” має 7 офіційних філій, у Львові, Тернополі, Києві, Житомирі, Хмельницькому, Черкасах і Вінниці. 

За час роботи в системі Prozorro фірма встигла отримати півсотні замовлень на 2,79 мільйонів гривень.  

Залиште відповідь