Рівненські автодорожники закупились у тендерного новачка генераторами на 13,5 мільйонів 
20.12.2022   //   101 Переглядів

Бюджетні замовники продовжують готуватись до перебоїв енергопостачання закуповуючи життєво необхідну в таких випадках техніку. Так 16-го грудня КП “Комунальне Рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг” прозвітувало про підписання з ТОВ “Будівельна група Престижвисотбуд” договору на придбання 5-ти потужних дизельних генераторів. Загальна вартість замовлення склала 13,53 мільйона гривень. Поставити обладнання підрядник має до кінця поточного року. 

Традиційно для цього типу товарів закупівлю було проведено без використання електронної системи публічних закупівель. До Prozorro завантажили лише звіт та вже підписаний договір.

Відповідно до наявної специфікації автодорожникам буде поставлено 3 дизельних генератора Genpower GT 565 OTOSK потужністю 452 кВт, по 3,58 мільйонів гривень за одиницю та 2 генератора ELMA EP-165 потужністю 120 кВт, по 1,39 млн грн/шт.  

Підрядника, ТОВ “Будівельна група Престижвисотбуд”, важко назвати досвідченим учасником публічних закупівель. Наразі це було лише третє замовлення яке отримала фірма у бюджетних організацій. Попередні два, на суму 1,21 млн грн,  “Престижвисотбуд” отримало у вересні поточного року від Департаменту інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради.

Засновниками фірми вказаний Сергій Віннічук та ТОВ “Файне місто проект”. Власниками останнього є Наталія Антонюк, співвласниця торгової марки “Сучасний житловий масив “ПІВДЕННИЙ”, та Євгеній Франчук. 

Залиште відповідь