На ремонт санаторію СБУ в Одесі витратять ще 10 мільйонів
20.12.2022   //   68 Переглядів

Керівництво профільного санаторію Служби безпеки України, розташованого у Одесі, дозамовили додаткових робіт із ремонту лікувального комплексу. Вартість майбутніх робіт складатиме трохи більше 9 млн гривень. Договір укладено без проведення конкурентної закупівлі із підрядником, який на початку року виграв тендер на реконструкцію цього корпусу загальною вартістю 19 млн гривень.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Відповідно до оголошення, роботи мають бути завершені до 20 грудня наступного року. Підрядник – київське підприємство “БУДСТЕЙТ ГРУП”, що наприкінці березня отримали право на виконання реконструкції за результатом проведених відкритих торгів, участь у яких тоді взяли 5 підприємств. На порталі “Є-дата” відсутня інформація про перерахування коштів “Будстейт груп” за виконання відповідних робіт, отже, неможливо визначити їх хід та стадію завершення з публічних джерел.

Первинним договором передбачено реконструкцію електромережі лікувального корпусу санаторію, його системи вентиляції та кондиціонування, внутрішні будівельні роботи, а також благоустрій території. Додатковими роботами передбачено ж підсилення стін будівлі та додаткові внутрішні роботи у приміщенні.  

Підприємство-підрядник зареєстроване у Києві, його бенефіціаром є Валентина Дергачова, директор – Гаррі Виселовецький. Угода із одеським санаторієм СБУ є найкоштовнішою серед решти угод, укладених між підрядником та розпорядниками бюджетних коштів. Всього таких договорів у активі підрядника 17, загальною вартістю понад 90 млн гривень. 

Окрім ремонту лікувального корпусу, цей лікувальний заклад паралельно здійснює також коштовну реконструкцію приміщення їдальні.

 

Залиште відповідь