Куяльницькі чиновники без торгів віддали одеському підряднику рекордну угоду
20.12.2022   //   113 Переглядів

12 грудня відділ житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та розвитку інфраструктури Куяльницької сільської ради на Одещині повідомив про укладання коштовного договору на будівництво укриття для закладу освіти, розташованого у селі  Куяльник. Загальна вартість договору склала трохи менше 30 млн гривень. Його уклали без проведення конкурентної процедури закупівлі.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

Відповідно до оголошення, опублікованого куяльницькими чиновниками, підрядником визначено товариство “Град-Строй”, зареєстроване в Одесі. Компанія належить Вадиму Теплицькому і, відповідно до відкритої інформації, за 2020 рік мала офіційного доходу трохи менше 300 тисяч гривень. Інформація за 2021 рік відсутня.

У системі “Прозорро” міститься інформація про 26 угод, укладених між “Град-Строєм” та розпорядниками публічних коштів, загальною вартістю трохи більше 60 млн гривень. Нова угода стане рекордною в історії “Град-строю” і сумарно лиш трохи поступатиметься вартості решти 25 угод, інформація про які є у системі “Прозорро”.

Також для підрядника – це перша угода, укладена з розпорядниками публічних коштів з моменту повномасштабного вторгнення військ російської федерації до України. Виконати її він має до кінця наступного року. 

Залиште відповідь