Пєлєвіни обійшли Шиву та планують поставити санітарний спецтранспорт для Малолюбашанської лікарні
19.12.2022   //   65 Переглядів

Провівши відкриті торги КНП “Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області” визначився з фірмою, що поставить медикам спеціалізований санітарно-транспортний автомобіль. За 999 тисяч гривень виконати замовлення зголосилось ТОВ “Завод Автоснаб”. Наразі в системі Prozorro опубліковано повідомлення про намір підписати відповідний договір. 

Єдиним конкурентом потенційного переможця торгів стало одеське ТОВ “Укртех ресурс” Вадима Шиви, який також входить до числа співвласників ТОВ “Авто партнер – 2020”. Під час аукціону “Укртех ресурс” не торгувалось, запропонувавши ціну в 1 мільйон гривень та в подальшому не знизивши її ні на гривню. Враховуючи, що очікувана вартість замовлення складала все той же 1 мільйон, ТОВ “Завод Автоснаб” може отримати замовлення скинувши всього 1 тисячу гривень.

Коли договір буде підписано Малолюбашанські медики отримають у власність спецавтомобіль ACMN – 05 на базі Haval Jolion. Це буде передньопривідний  автомобіль 2022 року з механічною 5-ступеневою коробкою передач та двигуном класу EURO-5.

Власниками заснованого в 2020 році ТОВ “Завод Автоснаб” є Максим та Олексій Пєлєвіни прописані у Полтаві. Крім того Максим Пєлєвін значиться в числі з співвласників ТОВ “Лада-Сервіс”. За останні два роки ТОВ “Завод Автоснаб” встиг підписати вже 49 бюджетних договорів на суму 150,66 мільйонів гривень. 

Залиште відповідь