Вараська міська рада замовить 65 ноутбуків для місцевих вчителів 
16.12.2022   //   55 Переглядів

Провівши відкритя торги з особливостями Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради повідомило про придбання у ФОПа Рогози Валентина Володимировича 65 ноутбуків для вчителів міста. Вартість договору оцінили в 1,82 мільйона гривень. 

Підприємець виявився єдиним учасником закупівлі, та все ж скинув 130 тисяч від очікуваної вартості замовлення. За умовами контракту ноутбуки мають бути доставлені замовнику в строк до 25 грудня поточного року. 

Врахувавши вимоги техзавдання Валентин Рогоза вирішив поставляти освітянам Вараша ноутбуки ASUS X515EA-BQ1189 з процесором Intel Core i3-1115G4. Кожна одиниця техніки коштуватиме управлінню освіти 28 тисяч гривень. При цьому в мережі не важко знайти пропозиції щодо продажу таких ноутбуків по 22 тис грн/шт.

Варто однак зауважити, що технічним завданням замовника передбачалось наявність попередньо встановленої ліцензійної операційної системи Microsoft Windows 10 Professional Ukrainian, спеціальне програмне забезпечення навчального призначення, бібліотеку 3D моделей та електронних підручників. Тож ймовірно різниця в 6 тисяч гривень на кожному ноутбуці перекривалась саме цими додатковими характеристиками. 

Столичний ФОП Валентин Володимирович Рогоза зареєструвався в 2006-му році. Крім діяльності в якості ФОПа підприємець є співвласником ТОВ “Холдингова компанія “Бі-про”.  

Залиште відповідь