Ніжинські рятувальники замовили три Ford Transit за 5 мільйонів
16.12.2022   //   67 Переглядів

Спеціальний авіаційний загін оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ніжин Чернігівської обл.) 13 грудня замовив три автомобілі Ford Transit у ТОВ “Автовінн”.  Вартість угод склала 5 млн грн.

Інформація про закупівлю оприлюднена на порталі Прозорро.

Закупівлі проведено без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми.

ТОВ “Автовінн” поставить Ford Transit за 1,6 млн грн, Ford Transit за 1,45 млн грн та Ford Transit за 1,9 млн грн

ТОВ  “Автовінн” засноване в 2013 році в селі Вінницькі Хутори Вінницької області. Власниками фірми є Василь Храбан, Максим Канюка та Жанна Кравчук. Зої Храбан з Миколєва також належать ТОВ “Актив бізнес груп”, ТОВ “ТД Автоцентр Поділля”, ТОВ “Флагман інвест”, ТОВ “Моноліт інвест 17” і ТОВ “Автомир трейд”. Максиму Канюці, що числиться також у власниках ТОВ “Автомир-Вінниця”, ТОВ “Медікор”, ТОВ “Автомир М”, вже загадне ТОВ “Автомир трейд” і ТОВ “Буг авто”, що має також відношення до бізнес-групи Петра Порошенка “Укрпромінвест”. Володимир Кравчук, якого також можна знайти серед засновників ТОВ “ВВ Інвест груп”, ТОВ “Спец пром постач”, ТОВ “Промоальт”, ТОВ “Спецпрофірм” та ще з півдесятка фірм. З 2016 року ТОВ  “Автовінн” отримала підрядів на 153,2 млн грн. 

 

Залиште відповідь