Нікопольська лікарня замовила на 14,5 мільйонів реконструкцію для створення операційного блоку 
16.12.2022   //   93 Переглядів

В грудні комунальне підприємство “Нікопольська міська лікарня №4″ Нікопольської міської ради” підписала угоду із ТОВ “Будівельна компанія Інол-буд” вартістю 14,5 млн. грн. на реконструкцію приміщень.

Закупівля проведена за процедурою «відкриті торги з особливостями».

Підрядник виконає реконструкцію частини приміщення кардіологічного корпусу лікарні. Після ремонту там буде створено операційний блок для хірургічного та травматологічного відділень. Джерело фінансування – кошти Національної служби здоров’я. Термін виконання робіт – до кінця листопада 2023 року. 

ТОВ “Будівельна компанія Інол-буд” зареєстровано в серпні 2018 року в Дніпрі місцевими мешканцями Олегом Юрковим та Інною Ляховою. Їхня компанія не працювала на Прозорро. В вересні 2021 року фірму перереєстрували на мешканця Нікополя Олександра Кравцова. Через місяць фірма отримала кілька підрядів на Дніпропетровщині на загальну суму 9,6 млн. грн.

Інна Ляхова та Олег Юрков також мають у власності співзвучну за назвою ТОВ «Інжинірінгова компанія Інол-буд».

Вже після підписання договору сторони уклали угоду про розподіл коштів: протягом 2022 року згідно актів приймання-передачі виконаних робіт сплачується – 1 млн. грн. а іншу частину замовник виплатить до кінця листопада 2023 року. 

Залиште відповідь