Фірма та підприємець розіграли тендери на понад 10 мільйонів на ремонт приміщень і інженерних мереж в Житомирському онкодиспансері
16.12.2022   //   54 Переглядів

Комунальне некомерційне підприємство «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради 9 грудня опублікувало наміри укласти угоди з ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» на ремонт приміщень радіологічного корпусу та внутрішніх інженерних мереж теплопостачання для встановлення комп’ютерного томографа SOMATOM. Вартість укладених угод може становити 10,6 млн грн.

Про це повідомляє Житомир.info з посиланням на ProZorro.

У першому тендері мова йде про ремонт внутрішніх інженерних мереж теплопостачання радіологічного корпусу КНП “Житомирський обласний онкологічний диспансер”. Очікувана вартість закупівлі становила 3,3 млн грн.

У другому тендері мова йде про ремонт приміщень радіологічного корпусу КНП “Житомирський обласний онкологічний диспансер” для встановлення комп’ютерного томографа SOMATOM. Очікувана вартість закупівлі склала 7,2 млн грн.

За умовами технічних вимог, ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» має провести демонтажні роботи, улаштувати фундамент під обладнання, відремонтувати стіни, перегородку, вікна, двері, підлогу, вентиляційні шахти, відремонтувати ґанок та козирки, обладнати санвузол для МГН. Також фірма має провести електромонтажні роботи, кондиціонування, вентиляцію та інше.

Конкуренцію в обох тендерах ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» склав ФОП Парфенюк Дмитро Юрійович, пропонувавши в обох випадках пропозицію дорожчу на 100 грн. У ході торгів учасники не торгувалися, а тендерні пропозиції подавали в один день з різницею у 15 хвилин та дві години.

Всі роботи ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» має виконати до 31 січня 2023 року. Джерело фінансування – кошти Національної служби здоров’я України.

ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» зареєстроване в Житомирі. Власниками фірми є Олег Анатолійович Хребтань та Анатолій Давидович Хребтань. Загалом з початку повномасштабного вторгнення фірма отримала підрядів на 26,6 млн грн, а з 2016 року підрядів на 280 млн грн.

Парфенюк Дмитро Юрійович зареєстрований як ФОП з 2005 року у селі Іванівка, Житомирського району. Спеціалізується підприємець на будівництві житлових і нежитлових будівель. З 2017 року підприємець отримав підрядів на 8,3 млн грн.

 

Залиште відповідь