Під приводовом воєнного стану комунальники без торгів докупили техніки на 11 мільйонів
14.12.2022   //   65 Переглядів

«Дирекція парків» купує ще 4 одиниці техніки за 11 мільйонів гривень.

Про це інформується на Прозорро.

Йдеться про автомобіль-маніпулятор за 2,9 млн грн, автопідйомник-вишку за 4,4 млн грн, самоскид за 2,6 млн грн, а також трактор за 1 млн грн, по якому угода ще не укладена.

За трьома договорами, які підписані на сьогодні, у всіх випадках купівля робиться за видатками на здійснення заходів правового режиму воєнного стану. Також у всіх випадках сума договору дорівнює очікуваній вартості, а отже, економія повністю відсутня.

Усі договори укладені із ТОВ “Спец-Ком-Сервіс”. Засновниками «Спец-Ком-Сервісу» є Сергій Калюш із Вишневого і Михайло Городових із Городища. Директором цієї фірми є Василь Юрійович Даниляк.

У цієї ж фірми, так само без торгів, комунальники раніше купили автомобілі для підвозу води та грузоперевозок.

До цього «Дирекція парків» уже купила техніки на 10 мільйонів гривень: автомобіля для підвозу води, трактора, грузо-пасажирського авто та навантажувача-екскаватора.

А також замовила меблів та дизайнерських послуг на 300 тисяч гривень.

У серпні директором КП “Дирекція парків” був призначений давній друг міського голови Черкас і депутат міськради від “За майбутнє” Геннадій Шевченко.

Під час інтерв’ю місцевим ЗМІ мер Анатолій Бондаренко сказав, що нібито купляється техніка, яку в подальшому можна передати на ЗСУ.

Залиште відповідь