На ремонт дороги в Ніжині докинуть ще 10 мільйонів 
14.12.2022   //   79 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради 12 грудня уклало угоду з ТОВ “ЧернігівБуд” на ремонт дороги по вулиці Гоголя в місті Ніжин. Вартість угоди склала 10 млн грн.

Інформація про це розміщена на ресурсі ProZorro.

Закупівлі проведені без використання електронної системи. ТОВ “ЧернігівБуд” було єдиним учасником. Джерело фінансування – місцевий бюджет. 

За умовами укладеної угоди, фірма має провести капітальний ремонт дороги по вулиці Гоголя в Ніжині (коригування) до 30 грудня 2022 року. 

Зазначимо, що влітку 2021 року ТОВ “ЧернігівБуд” виграло тендер на капітальний ремонт дороги по вул. Гоголя в м. Ніжин (коригування). Вартість укладеної угоди в липні склала 20,1 млн грн. Відремонтувати дорогу фірма мала до 28 лютого 2022 року. Замовник та підрядник продовжили термін виконання робіт в  зв’язку з введенням воєнного стану.   У результаті сума оплати за договором склала 20 млн грн. 

ТОВ “ЧернігівБуд” засноване в 2019 році в Чернігові. Власниками фірми є Наталія Володимирівна Замокіна, Віталій Миколайович Собиченко та Дмитро Сергійович Циганок. З 2019 року фірма отримала підрядів на 96,2 млн грн. 

Залиште відповідь