На коштовний сквер у центрі Черкас додають ще 1,2 млн невідомо на що
14.12.2022   //   73 Переглядів

КП “Дирекція парків” уклала договір на роботи з реконструкції парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення “Юність” за 1,27 мільйона гривень.

Про це йдеться на Прозорро.

Будь-яка інформація, про які роботи йдеться, та, власне сам договір у системі відсутні. Завершити їх мають до кінця року.

Ремонт скверу «Юність» був однією з центральних тез під час виборчої кампанії міського голови Бондаренка у 2020-му році. Однак уже після виборів процес відкриття скверу суттєво затягнувся. Зрештою, його відкрили лише у вересні 2021 року.

Загалом же реконструкція скверу стартувала ще у 2019 році. Його стартова вартість була 14 мільйонів, а роботи мали завершити ще до кінця того року. Проте надалі ці терміни постійно зміщувалися. А загальна ціна перевалила за 20 мільйонів.

ТОВ “БП “Євробудстандарт” належить Валерію Чосенку і входить до орбіти колишнього депутата міської ради Володимира Бурячинського. Фірма є давнім фаворитом черкаської міської влади, отримуючи підряди на облаштування освітлення (54 мільйони від КП «Міськсвітло»). Окрім того, займалася облаштуванням великих об’єктів «Дирекції парків» таких, як сквер «Юність» та «Долина троянд».

Залиште відповідь