Дизайнерка, яка до останнього продавала свої колекції в Москві, тепер постачає труби та радіатори ліцею Зеленодольська 
13.12.2022   //   351 Переглядів

9 грудня виконавчий комітет Зеленодольської міськради (Дніпропетровська область) замовив на 1,78 млн. грн. радіатори, труби та комплектуючі для системи опалення у ФОП Владислави Темченко.

З підприємницею підписано 4 угоди. Закупівлі проведені без використання електронної системи Прозорро.

Матеріали для ремонту системи опалення закуплені для ремонту Зеленодольського ліцею №1. Строк поставки товарів до 25 грудня 2022 року. Закупівлі профінансовані з Державного бюджету України.

Загалом учбовий заклад отримає 2519 радіаторів біметалічних Mirado Elegance 500/96, крани та комплектуючі до них, 2251 м поліпропіленових труб різного діаметру, муфти, хомути, фітинги та інші матеріали. Загальна сума, на яку придбав товарів виконавчий комітет Зеленодольської міської ради, складає 1,78 млн грн. Договори підписав міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий.

Постачальник радіаторів та труб ФОП Владислава Темченко. Підприємницьку діяльність в сфері роздрібної торгівлі залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах вона веде більше 11 років, але ніколи не працювала з бюджетними грошима на Прозорро.

Телефон +38(067)-912-79-44, який вказала при реєстрації Владислава Темченко, співпадає з контактним номером телефону ФОП Костянтин Кістрюга. Цей підприємець потрапив в поле зору сайту Наші Гроші. Регіон, коли став переможцем закупівлі мішків для піску на 2,23 млн. грн. для КП «Швидкісний трамвай». А номер телефону 097 094 6830 ФОП В.Темченко, який зазначено уже в укладених угодах, співпадає з контактним номером магазину сантехніки «Буль-буль».

А от ще один контакт підприємниці – е-mail адреса  buh3@waterline.com.ua, що була зазначена при реєстрації, виводить нас до магазинів сантехніки “Ватерлінія”. Цей заклад належить родині Темченко – Тетяні Борисівні та Олександру Володимировичу.   

За даними аналітичної платформи Clarity-project, Владислава Темченко не тільки продає сантехніку, а й підкорює світ моди та має власний зареєстрований торговий знак las.

Лас – це скорочення від слова «ластівка». Так називається бренд модного одягу від криворізької дизайнерки, стилістки та моделі Владислави Темченко. До початку активної фази війни Владислава мешкала у Москві, де вона продавала свої колекції в Шоурумі LAVA та в Центральному Домі Дизайнера. Владислава вказана також як співзасновниця московського шоуруму Capsule.21. Знайти одяг бренду las. можна за тегами #русскиедизайнеры #русскиедизайнерыодежды #российскиедизайнеры #шоуруммосква. 

Сьогодні Владислава прибрала з сайту згадку про бізнес в країні-агресорці і робить дописи в своєму Інстаграмі вже з Ріо-де-Жанейро. 8 грудня, за день до підписання угод з мером Зеленодольська Дмитром Невеселим, вона також була Бразилії.

Раніше ми писали, що голова Зеленодольської міської ради та її виконавчого комітету замовив ремонтні роботи на 2,5 млн. грн. у однопартійця. 

 

Залиште відповідь