Чернігівське УЖКГ віддало підряд на аварійно-відновлювальні роботи засекреченого об’єкта 22 мільйони 
12.12.2022   //   52 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради 9 грудня прозвітувало про укладену угоду з ТОВ “УТБ-Інжиніринг” на аварійно-відновлювальні роботи. Вартість укладеної угоди склала 22,1 млн грн.

 Про це йдеться на ресурсі ProZorro. 

Закупівля проведена без використання електронної системи. Фірма була єдиним учасником. Водночас в ProZorro не опубліковано ні договір, ні адреси об’єкта, який ремонтуватимуть.

Зауважимо, що в грудні фірма вже отримала  два підряди на понад 1 мільйон гривень на реконструкцію двох житлових будинків із засекреченими адресами. 

Як повідомляли “Наші гроші. Регіон”, у жовтні ТОВ “УТБ-Інжиніринг” отримало від управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради підрядів на 46,5 млн грн аварійно-відновлювальні роботи житлових будинків.

ТОВ “УТБ-Інжиніринг” засноване в 2016 році в Чернігові. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником і директором фірми є Павло Хайтов. За даними bi.prozorro, фірма з 2016 року отримала держзамовлень на 1,6 млрд грн. За час війни фірма отримала підрядів на 194 млн грн.

 

Залиште відповідь