Сільрада на Одещині віддала новачку 13 мільйонів на укриття у Будинку культури
11.12.2022   //   67 Переглядів

24 листопада Куяльницька сільська рада на Одещині повідомила про укладання договору на реконструкцію укриття Куяльницького центру культури та дозвілля, розміщеного у місті Подільськ. Замовником робіт виступає відділ житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та розвитку інфраструктури. Підрядник – підприємство з Одеси, що до цього не мало подібних контрактів з розпорядниками публічних коштів.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”

Договір укладено без проведення конкурентної закупівлі із товариством “Лафет-комерц”. Опубліковане у системі оголошення не містить договору і тому не дозволяє визначити об’єми робіт та вартість матеріалів, які використовуватимуться під час ремонту укриття. Відома лише загальна вартість майбутнього ремонту – 13 млн 250 тисяч гривень. Завершений він має бути до кінця наступного року. Станом на 9 грудня підрядник не отримував авансових платежів для виконання відповідних договорів. 

ТОВ “Лафет-комерц” зареєстроване у Одесі та належить Ігорю Чіндіну, директор фірми – Роман Бондаренко. До кінця минулого року фірма була зареєстрована у Кропивницькому та належала іншим фізичним особам. Всього ж до 2022 року у активі компанії було дві угоди укладені з розпорядниками бюджетних коштів ще у 2017 та 2018 роках відповідно.  

Власник компанії-підрядника Ігор Чіндін також є засновником ще однієї фірми, зареєстрованої у листопаді 2022 року, втім вона також не має публічних замовлень, а її “спеціалізація” – оптова торгівля іншими машинами й устаткованням. 

Залиште відповідь