Сарненська міськрада довірила чотиримісячному ФОП поставку генераторів на 2 мільйона 
11.12.2022   //   59 Переглядів

Генератори продовжують бути топовим товаром для ФОПів-новачків, що тільки починають працювати з бюджетними замовниками. Цього разу Сарненська міська рада прозвітувала про замовлення 3 дизельних генераторів у ФОПа Мосійчука Олександра Олександровича. Вартість замовлення – 1,9 мільйона гривень. Термін поставки – до 20 грудня поточного року. 

Купували товар без проведення конкурентних торгів, заключивши контракт з підприємцем поза межами електронної системи закупівель. За умовами договору міська рада отримає три генератора VITAL GFS-30 KVA 380/220 30 КВТ. Це трифазні генератори оснащені 4-х тактними промисловими двигунами з турбонадувом та системою рідинного охолодження. Техніка укомплектована системою аварійної зупинки станції з сигналізацією аварійної ситуації, автоматичним регулятором напруги та шумопоглинаючим кожухом, що знижує рівень шуму працюючого механізму до 68 дБ. 

Про замовлення Сарненська міська рада прозвітувала у день підписання договору – 9-го грудня. Що ж до підрядника, то досвід у нього фактично нульовий. Зареєструвавшись в якості ФОПа у липні 2022-го року Олександр Мосійчук встиг до цього підписати лише одне замовлення – договір з Управлінням поліції охорони в Рівненській області на поставку 2 бензинових генераторів  MOSA GE 6900, загальною вартістю 91,68 тисяч гривень. При реєстрації Мосійчук вказав основним видом діяльності оптову торгівлю деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

Залиште відповідь