На ремонти приміщень Черкаської облради докидають ще мільйон
11.12.2022   //   56 Переглядів

Комунальне підприємство «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності», що належить Черкаській обласні раді, уклало ще 3 договори на ремонти своїх адмінбудівель, загальною вартістю 980 тисяч гривень.

Без використання електронної системи замовник уклав договори на 635 тисяч гривень (ремонт адмінбудівлі по вул. Хрещатик, 193), на 284 тис. грн (ремонт адмінбудівлі по вул. Благовісна/Небесної Сотні, 269/105) та на 62 тис грн (заміна вікон, адреса не вказана).

Ні технічне завдання, ні самі договори не опубліковані.

2 з трьох угод уклали з підприємцем Сергієм Шкляруком. З ним же замовник уклав до цього ще 3 угоди на капремонт своїх приміщень.

Зазначимо, що КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» провело низку закупівель на ремонт свого майна в центрі міста, загальна вартість яких – 5 млн грн.

Найдорожчим є тендер на капітальний ремонт Будинку рад, де знаходяться обласна військова адміністрація та обласна рада. Йдеться про ремонт покрівлі, фасаду будинку, а також ремонт коридорів на 3 та 4 поверхах і ремонт низки кабінетів на 2 та 3 поверхах.

Залиште відповідь