Ніжинські рятувальники замовили за 13 мільйонів два навантажувачі, напівпричіп та пікап
08.12.2022   //   75 Переглядів

Спеціальний авіаційний загін оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ніжин Чернігівської обл.) з 1 по 5 грудня замовив  два навантажувачі, напівпричіп та пікап. Вартість угод склала 12,7 млн грн.

Інформація про закупівлю оприлюднена на порталі Прозорро.

Закупівлі проведено без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми.

У ТОВ «Констракшн Машинері» рятувальники замовили навантажувач телескопічний  JCB 535-95 AGRI за 4,16 млн грн  та екскаватор-навантажувач JCB 3 СХ SITEMASTER за 3,58 млн грн. Вартість укладеної угоди склала 9,3 млн грн. 

Спеціальний авіаційний загін оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій замовив у ТОВ «Богдан-Авто Чернігів» автомобіль Jac T8 за 1,4 млн грн. Автомобіль відповідає наступним характеристикам: рік випуску – 2021, стан – новий, тип – пікап, паливо – дизель, обсяг паливного бака – 76 л, максимальна швидкість – 150 км/г.

В комплектацію  автомобіля входить дистанційне управління, шкіряна обшивка керма, бортовий комп’ютер, дві подушки безпеки, BOS, антиблокувальна система та інше.

У ТОВ «Київ-Спецтех» рятувальники замовили напівпричіп-бортовий тентований Schmitz Cargobull 2022 року випуску за 1,97 млн грн. 

Всю техніку рятувальникам фірми мають поставити до 20 грудня 2022 року. 

ТОВ «Констракшн Машинері» зареєстроване в Києві. Власниками київської «Констракшн Машинері» є болгари Боряна Радєва і Димитр Ілчєв та Камен Нонєв з Одеси. Усього з 2015 року фірма отримала підрядів на 1,9 млрд грн.

ТОВ «Богдан-Авто Чернігів» зареєстроване  в Чернігові. Власником фірми є Тарас Заляза. З 2016 року фірма отримала підрядів на 17,4 млн грн.

Власником київського ТОВ «Київ-Спецтех» є Олексій Землюк. З 2019 року фірма отримала підрядів на 40,8 млн грн. 

Залиште відповідь