Сніг у Черкасах тепер теж прибиратиме однопартієць мера
07.12.2022   //   58 Переглядів

Комунальне підприємство “Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів” провело тендер на прибирання снігу в обласному центрі. Вартість послуги складе 1,33 млн грн.

Послуга буде надаватися протягом грудня.

За техзавданням, підрядник повинен мати щонайменше 5 одиниць техніки для одночасного надання послуги. Також послуги надаватимуться за окремими заявками, тому сума може коригуватися. Послугу повинні почати надавати протягом 3 годин після надходження заявки.

Перемогу на аукціону здобуло підприємство КОЛТЕХ-ТРАНС.

У минулі роки прибиранням снігу в Черкасах займався КП ЧЕЛУАШ (фінансування на це депутати вносили у статутний фонд підприємства). Ще раніше – структури з орбіти підприємця Андрія Бортника. Окрім того, минулої зими комунальники також укладали з КОЛТЕХ-ТРАНС невеликі угоди на прибирання снігу, загальною вартістю 250 тисяч гривень.

Восени 2020 року Колесніченко балотував до міської ради по списку партії «За майбутнє», але обраним не був. Список очолював міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Протягом 2022-го року “КОЛТЕХ-ТРАНС” уже отримав від міської ради рекордні 97 мільйонів гривень на поточний ремонт міських доріг, і до кінця року може отримати ще 23 мільйони.

Загалом же за останні роки фірма отримала від департаментів ЖКК та архітектури, а також КП ЧЕЛУАШ майже 400 мільйонів гривень.

Залиште відповідь