Фірма чоловіка депутатки Тернопільської облради ремонтуватиме сільську вулицю за майже 3,5 мільйона 
06.12.2022   //   172 Переглядів

Провівши відкриті торги з особливостями Байковецька сільська рада Тернопільської області визначилась з виконавцем, що ремонтуватиме одну з вулиць села Гаї-Шевченківські. Відповідне повідомлення про намір підписати договір з ТОВ “Авакс Проф” з’явилось на сторінці закупівлі наприкінці листопада. 

При очікуваній вартості замовлення в 3,5 мільйона майбутній підрядник готовий виконати замовлення на 3,46 мільйона гривень. При цьому дана пропозиція не була економічно найвигіднішою. На півмільйона дешевше виконати замовлення було готове ПП “Дорлідер Поділля”. Пропозицію підприємства в 2,95 мільйона гривень у підсумку було відхилено через невідповідність вимогам тендерної документації. Цікаво, що замовник надав “Дорлідер Поділля” добу на виправлення неточностей – подати правильно заповнену Довідку про наявність машин, механізмів та техніки, копію договору, що підтверджував би досвід виконання аналогічних робіт та довідку про дотримання заходів щодо захисту довкілля. Однак підприємство допущені помилки не виправило, відповідно на підряд претендувати не змогло. 

У потенційного переможця торгів ТОВ “Авакс Проф” помилки в поданій документації теж знайшлись – необхідно було коректно підтвердити наявність досвіду виконання аналогічних замовлень. Оперативно надавши потрібну інформацію “Авакс Проф” тепер має підписати договір із Байковецькою сільською радою.

І часу на це лишилось не так багато, адже за умовами тендерної документації до 11 грудня поточного року підрядник має провести відновлення дорожнього покриття ділянки вулиці Затишна в селі Гаї-Шевченківські Байковецької сільської ради.

Власником та керівником ПП “Дорлідер Поділля” є прописаний на Хмельниччині підприємець Валерій Мартиросян, якому також належать ПП “Дельта мегатранс” і ПП “Автомагістраль груп”. 

А от власником тернопільської ТОВ “Авакс проф” вкзааний місцевий підприємець Олександр Ярмоленко. Дружина бізнесмена – Ольга Маркіянівна Ярмоленко є депутаткою Тернопільської обласної ради від партії “Довіра”, та заступницею начальника відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради. 

 

Залиште відповідь