Вараський тепловодоканал замовив дороговартісних генераторів у ФОПа-”ляшківця” з будівельно-меблевою історією
05.12.2022   //   59 Переглядів

Комунальне підприємство “Вараштепловодоканал” Вараської міської ради прозвітував про придбання двох дороговартісних генераторів. За відповідну техніку замовник заплатить ФОП Купрієць Андрію Вадимовичу 2,88 мільйона гривень. Договір сторони підписали у перший день зими – 1-го грудня. Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro.

Відповідно до наявної специфікації вараські комунальники придбали дизельний генератор номінальною потужністю 120 кВт з альтернатором виробництва австрійської компанії “Linz” та двигуном від французької “Baudouin” за 1,31 мільйона гривень. Також замовнику поставлять дещо потужніший генератор на 160 кВт з альтернатором “Meccalte” (Італія) і двигуном DOOSAN (Корея) за 1,57 мільйона гривень.

Додатково в комлекті з генераторами йтимуть два автоматичні ввід резерви, та чотири кабелі довжиною 25 метрів.  До вартості контракту також було включено доставку обладнання до місця встановлення. Виконати замовлення підрядник має до 15 грудня поточного року. 

Обраний на безконкурентній основі підрядник – підприємець Андрій Купрієць, зареєструвався як ФОП у вересні 2019-го року. До отримання цього багатомільйонного замовлення Купрієць не надто активно брав участь у публічних закупівлях, отримавши за цей час лише 7 замовлень на суму 254,33 тисячі гривень.  Попередні замовлення ФОПа стосувались проведення поточних робіт та поставки меблів. 

У 2020-му році Андрій Купрієць балотувався до Рівненської міської ради від “Радикальної партії Олега Ляшка”, однак достатньої підпримки не отримав.

 

Залиште відповідь