Фірма з мінімальною тендерною історією поставить Копичинецькій міськраді енергетичний комплекс з системою опалення
05.12.2022   //   95 Переглядів

Наприкінці листопада Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Копичинецької міської ради Тернопільської області прозвітував про придбання енергетичного комплексу СС-250 вартістю 600,3 тисяч гривень. Поставити обладнання має Українсько-чеське спільне підприємство “Ройек-Львів” у формі ТОВ. Відповідний звіт з’явився в системі Prozorro.

До замовленого енергетичного комплексу входитимуть система спалювання АСС-250 з системою пожежогасіння і пристроєм контролю рівня палива в камері попереднього спалювання, вентилятори піддуву, пульт управління та котел водогрійний з димососом. Відповідно до наявної техдокументації така система зможе опалювалювати приміщення площею 2 тисячі квадратних метрів, при цьому використовуючи в середньому 0,18 кубометрів хвойного палива на годину.

Окрім того сторони підписали між собою додаткову угоду щодо проведення налагоджувальних робіт енергетичного комплексу. Таким чином підрядник окрім поставку самого обладнання здійснить його запуск, навчить персонал замовника користуватись усіма наявними приладами, а також проводитиме обстеження технічного стану і регулювання комплексу протягом перших двох місяців роботи. 

Фірма-підрядник, Українсько-чеське спільне підприємство “Ройек-Львів” у формі ТОВ, засноване ще в 1993 році. Однак до цього замовлення підписало в системі Prozorro лише один контракт на поставку схожого обладнання – енергетичного комплексу СС-800, для “Копичинецької комунальної лікарні”. 

Засновниками фірми є ТОВ “Науково-виробниче підприємство “Сенс” та чеське Акціонерне товариство “Ройек” Деревообробні верстати”. Бенефіціарами ж значаться львівські підприємці Олександр Дзюпин та Ігор Пишник, яким окрім “Сенса” належить також ТОВ “Науково-виробнича комерційна фірма “Акма”.

Залиште відповідь