Рівненські рятувальники закупились у тендерного новачка санітарними модулями на майже 1,5 мільйона 
04.12.2022   //   65 Переглядів

У перший день зими Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Рівненській області прозвітував про придбання 3 санітарних модулів. Вартість контракту, який підписали з ТОВ “Будівельна компанія “Лайф-буд”, скала 1,45 мільйона гривень. 

Відповідно до техдокументації це будуть конструкції з посиленого сталевого каркасу з трьому умивальними раковинами, двома душовими, двоми туалетними інсталяціями, двома електричними обігрівачами потужністю до 2 кВт, бойлером на 80 літрів та пральною машиною. Конструкція стін буде виконана з гнутих металевих профілей товщиною 3 мм, ізоляцією 10 сантиметровим шаром мінеральної вати, паро- і гідробар’єром. 

Ціна договору включає в себе не лише самі модулі, а й витрати на їхню доставку, розвантаження та збірку. Передати замовнику товар підрядник має до 26 грудня поточного року. 

Харківське ТОВ “Будівельна компанія “Лайф-буд” належить підприємцеві Станіславу Юрченко. Окрім згаданої фірми Юрченко є власником ТОВ “Виробниче підприємство “Термомонтаж”, що спеціалізується на виробництві неметалевих мінеральних виробів. Хоча сам підприємець в політиці не засвітився, однак в 2019-му активно донатив на підтримку “Української стратегії Гройсмана”.

ТОВ “Будівельна компанія “Лайф-буд” не є активним учасником публічних закупівель. Договір з рятувальниками став лише другим отриманим в системі Prozorro. Перший контракт, також на поставку модулів, однак дещо іншої комплектації, фірма підписала з Департаментом з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА.

Залиште відповідь