Криворізькі комунальники придбали автокран у посередника з переплатою на 2,3 мільйона 
04.12.2022   //   180 Переглядів

Комунальне підприємство «Сансервіс» придбало у ТОВ «Євро Трак» китайський автокран вартістю 13 млн. грн.

Інформація про укладену угоду міститься в системі Прозорро.

Криворізькі комунальники придбали автокран XCMG XCT25L4_S за 12 млн. 937 тис. 050 грн. Це телескопічний кран із U-подібною 4-секційною стрілою, що має виліт до 34 метрів. Як зазначено в обґрунтуванні до закупівлі, спецтехніка потрібна підприємству для зняття аварійних  дерев  під  час  виконання  робіт  з  видалення та обрізування дерев, для ліквідації аварійних ситуацій, у разі їх виникнення, а також для вантажно-розвантажувальних   робіт та  заготівлі  та  навантаження  лісу  кругляку.

Продавець ТОВ «Євро Трак» з Києва. Компанія веде торгівлю автотранспортними засобами. За п’ять років роботи на ринку через систему Прозорро підписано лише 5 договорів на суму 38,8 млн. грн. Одна із закупівель – автокран XCMG моделі XCT25L5_S, який придбало в жовтні 2022 року Управління житлово-комунального господарства Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області за 10 млн. 600 тис. грн.

Ця техніка більш потужніша, але дешевша на 2,337 млн. грн., ніж той кран, що придбали криворіжці. Ця модель має 5 секційну стрілу з вильотом на 41 метр. ТОВ «Євро Трак» не має власного сайту, з’ясувати актуальні ціни на спецтехніку, якою торгує посредник, не має можливості.

Додамо, що КП «Сансервіс» найближчим часом планує придбати в ТОВ «Євро Трак» також вантажні автомобілі на суму 6,4 млн. грн. Комунальне по це вже повідомили на Прозорро.

Залиште відповідь