Київські лісники вирішили придбати автомобілів на 3,2 мільйона
03.12.2022   //   76 Переглядів

25 листопада КП “Дарницьке лісопаркове господарство” оголосило про свою закупівлю у системі ProZorro.

Про це пише Дмитро Чернишов у виданні «Гроші. Інформатор».

Планується, що на суму до 3,24 млн грн придбають 4 автівки. У 2019 році у підприємства були вантажні, вантажопасажирські автівки, а також декілька легкових: ВАЗ 2121, ВАЗ 21214, Honda CRV, Kia Cerato, Opel Omega.

Згідно з тендерною документацією, нові автомобілі мають поставити лісникам до кінця року. Це мають бути автівки з повним приводом, об’ємом двигуна понад 1,55 літра. Має бути система утримання на схилі. При цьому кожен автомобіль має бути новим — не раніше 2021 року. А гарантія має надаватися на 3 роки або 100 тис. км пробігу.

Судячи з пропозицій, які є на ринку з такою ціною, це можуть бути новенький Suzuki Vitara 1.6 AT (на головному фото) або Mitsubishi ASX Invite 1.6 MT VD чи інші аналогічні джипи. Вони коштують в районі 800 тис. грн (або трохи більше за 20 тисяч доларів). Всі інші характеристики зіставні з затребуваними у техзавданні.

КП “Дарницьке лісопаркове господарство” підпорядковується Київській міській державній адміністрації (КМДА). Директором є Михайло Явний.

До складу підприємства входить 5 лісництв (Броварське, Білодібровне, Дніпровське, Микільське, Дарницьке) та Броварський цех механічної переробки деревини. В лісах підприємства розміщені також території та об’єкти природно-заповідного фонду загальною площею понад 340 га.

Залиште відповідь