Комунальники депутата дозволив фірмі, яку очолює депутатка, рік платити борги за воду
03.12.2022   //   67 Переглядів

21 жовтня Господарський суд Черкаської області затвердив мирову угоду між Комунальним підприємство “Черкасиводоканал” та товариством “Оберіг 2010”, відповідно до якої, комунальники дозволили рік повертати їм борг за водопостання. Директором підприємства є депутатка Черкаської міської ради Інна Бандура.

Відповідна інформація міститься у реєстрі судових рішень.

Згідно з текстом рішення, КП “Черкасиводоканал” звернувся із позовною заявою до суду про стягнення з підприємства боргу за надані послу у сумі понад 150 тисяч гривень, а саме  110 032,27 грн. заборгованість за водопостачання та водовідведення і 44261,89 грн. заборгованість за понаднормативно забруднені стічні води. Згодом комунальники переглянули свій позов і залишили вимоги лише у частині 110 032,27 грн. Також до моменту розгляду справи по суті до суду надійшла копія мирової угоди, укладеною між ТОВ “Оберіг 2010” та КП “Черкасиводоканал”, відповідно до якої, боржник зобов’язаний виплатити борг протягом наступного року, щомісячно сплачуючи на рахунки комунальників  9169,36 гривень. 

  Товариство “Оберіг 2010” зареєстроване у селищі Либин, колишнього Шполянського району. Воно належить родині одного із найбільших у області аграріїв Віктора Кравченка та ще двом особам Владі Сидлецькій та Оксані Логвіновій. Підприємство є власником приміщень надземної частини торгівельного центру “Хрещатик сіті”. Директор підприємства – Інна Бандура була обрана до Черкаської міської ради за списком “Європейської солідарності”. 

Комунальне підприємство “Черкасиводоканал” очолює ще один депутат Черкаської міської ради, обраний за списком партії “Черкащани” Іван Сухарьков.

Залиште відповідь