Бізнес-партнери Корбана та Гуфмана вийшли із власників житлового комплексу, який будується на місті зруйнованої пам’ятки архітектури
02.12.2022   //   39 Переглядів

Відбулися зміни бенефіціарів та директора у ТОВ «БМТ Дніпро», яке є власником житлового комплексу бізнес-класу в м. Дніпро.

Про це пише Олена Гарагуц у виданні «Лица» з посиланням на дані YouControl.

ТОВ «БМТ Дніпро» є власником ЖК «Женева». Бенефіціарами ТОВ до листопада 2022 року були записані:

  • громадянин Ізраїлю Бірман Ігор, родич Корбана Геннадія Олеговича, який є бізнес-партнером мера Дніпра;
  • Ліфшиць Євген Семенович, бізнес-партнер першого заступника голови Дніпропетровської обласної ради (подав у відставку), депутата облради від партії «Опозиційна платформа – За життя» («ОПЗЖ») Гуфмана Геннадія Олеговича.

Новими бенефіціарами ТОВ «БМТ Дніпро» записали Білоуса Олександра Олександровича з Дніпра та Тараненко Юрія Володимировича з смт Іларіонове Синельниківського району Дніпропетровщини.

«GENEVE будується у Центральному районі Дніпра, на ділянці 1,73 га на перетині вулиць Короленка та Костомарівської. У пішій доступності Сквер Героїв, стадіон «Дніпро-Арена», тенісний клуб «Мегарон», Троїцький ринок. Близькість до основних магістралей міста дозволяє перебувати в центрі ділового і культурного життя», – йдеться на сайті ЖК.

Його будують на місті зруйнованої пам’ятки архітектури місцевого значення – унікального архітектурного ансамблю «Лікарня Червоного Хреста».

Минулого року Дніпровська міська рада зменшила пайовий внесок для ТОВ «БМТ Дніпро» у дніпровський бюджет на 6,9 млн гривень.

По кримінальному провадженню № 32020100000000324 від 18.06.2020 за фактами умисного ухилення від сплати податків в особливо великому розмірі та легалізації (відмиванні) доходів, одержаних злочинним шляхом виявлено, що ТОВ «БМТ Дніпро» є підконтрольним учасникам злочинної організації, «до складу якої входять керівництво та службові особи Дніпровської міської ради, а також низка службових осіб суб’єктів підприємницької діяльності та політичних діячів, які тривалий час системно вчиняли незаконні дії з грошовими коштами місцевого бюджету міста Дніпро, проводячи протиправні тендери з метою завищення вартості придбаних товарів, робіт, послуг, ухиляючись від сплати податків в особливо великих розмірах та спрямовуючи отриманий незаконний прибуток на фінансування власних бізнес-проектів, а також політичних партій «ОПЗЖ» та «Пропозиція».

Залиште відповідь