Вінницькі дорожники без торгів отримали 80 мільйонів на секретні роботи від одеських дорожників
30.11.2022   //   56 Переглядів

Служба автомобільних доріг у Одеській області без торгів віддала 80 млн гривень вінницькому підприємству “АВПРАЙМБУД”. Для вінничан – це перша угода, укладена з розпорядниками публічних коштів, а самі дорожники не стали розголошувати, що саме є предметом договору.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Згідно з опублікованими документами, до дорожників звернулися військові з проханням виконати певний об’єм робіт, для чого і були знайдені відповідні підрядники. Що саме за роботи були виконані, обіцяють оприлюднити та повідомити після завершення воєнного стану. Завершити виконання робіт “АВПРАЙМБУД” має до 30 червня наступного року.

Підприємство-підрядник зареєстроване у Вінниці. Його власником є Олексій Черкасов, директор – Володимир Бабич. Дохід підприємства за 2020 рік трохи перевищує 1 млн гривень. Інформація за фінансові здобутки бізнесменів у 2021 році відсутня. Також у системі “Прозорро” немає інформації про укладання угод “АВПРАЙМБУД” з іншими розпорядниками бюджетних коштів, вони тричі безрезультатно приймали участь у конкурентних закупівлях. 

На сайті компанії зазначається, що вона має досвід виконання ремонтних робіт на вулицях Києва та на дорогах Київської області. Але договори, укладені з цією компанією, у відповідних замовників відсутні. Компанія могла працювати на субпідряді. 

Залиште відповідь