У Кропивницькому планують передати в оренду ділянку фірмі, власник якої оскандалився у сурогатному бізнесі
30.11.2022   //   58 Переглядів

Міська рада Кропивницького планує передати в оренду на 10 років земельну ділянку площею 1287 м.кв. ТОВ «РЕНЕСАНС ХОЛДИНГ».  

Проєкт рішення про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для подальшої передачі в оренду по вул. Євгена Маланюка, 21 оприлюднили на сайті мерії 25 листопада.

Згідно з рішенням, підприємство звернулося до мерії 15 листопада з проханням затвердити технічну документацію та укласти договір оренди оскільки, оскільки придбало нерухомість на вказаній ділянці. Землю з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості пропонується передати з орендною ставкою 3%.

Згідно зі схемою земельної ділянки, яка додана в проєкт рішення, йдеться про приміщення по вулиці Маланюка, 21. Нещодавно туди переїхало вантажне відділення «Нової пошти», яке раніше знаходилося в будівлі поряд.

ТОВ «РЕНЕСАНС ХОЛДИНГ» зареєстроване у Кропивницькому по провулку Аджамському, 2. Засновником фірми вказаний кіпрський офшор «РЕНЕСАНС ХОЛДИНГ ЛТД», а бенефіціарним власником Альберт Точиловський. Він також є власником клініки сурогатного материнства ВіоТехСоm, яка оскандалилася через історію з дитиною, яку народила сурогатна матір та від якої відмовилася родина з США, яка через згадану клініку мала вдочерити дівчинку.

Особа з такими ж прізвищем та ініціалами була обвинувачена у кримінальній справі щодо легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом.  

Залиште відповідь