Криворізькі чиновники замовили печі-буржуйки у посередника за найдорожчою ціною 
30.11.2022   //   276 Переглядів

28 листопада відділ освіти Покровського району (Кривий Ріг) замовив 40 печей-буржуйок на 600 тисяч гривень у ТОВ “МПС-С”.

Договір опубліковано в системі Прозорро.

Освітяни Покровського району замовили твердопаливні печі (буржуйки) для закладів освіти району. Серед вимог тендерний комітет вніс наступне положення про «відхилення тендерної пропозиції з підстави завантаження учасником в складі тендерної пропозиції документів, подання яких передбачено для переможця закупівлі або подання яких взагалі не передбачено цією тендерною документацією». Один з потенційних учасників закупівлі намагався прибрати положення із таким формулюванням, як таке, що суперечить нормам законодавства. Замовник відмовився.

На торгах перемогла пропозиція компанії ТОВ “Монтажспецконструкція”, яка запропонувала буржуйки за ціною 14 450 грн. Але економічно вигідніша пропозиція компанії була відхилена замовником на користь більш дорожчої. Освітяни підписали договорів із ТОВ “МПС-С”, яка продасть буржуйки за ціною 14 920 гривень. Згідно з пропозицією ТОВ «МПС-С», фірма перепродасть буржуйки виробництва криворізької компанії ТОВ «Модус».

Переможець торгів ТОВ “МПС-С” зареєстровано в 2019 році.  Компанія працювала в сфері торгівлі та виробництва товарів для промисловості. З серпня 2022 року фірма працює в сфері неспеціалізованої оптової торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. На Прозоро працює лише з червня 2022 року. Головними замовниками продукції ТОВ «МПС-С» стали КП “Швидкісний трамвай” та КП «Міський тролейбус». Загалом фірма-новачок вже перемогла у закупівлях на суму 1 мільйон гривень. 

Залиште відповідь