Криворізька мерія замовила компанії, що спеціалізується на вантажних перевезеннях, відеостіну за 9 мільйонів
30.11.2022   //   143 Переглядів

21 листопада виконавчий комітет Криворізької міської ради повідомив про намір підписати договір з ТОВ «Транс Інжиніринг Груп». За 9 мільйонів гривень фірма продасть криворізьким можновладцям відеостіну.

Інформацію про закупівлю опубліковано в системі Прозорро.

Згідно технічного завдання, місто отримає систему відображення інформації, що складається з 24 LCD-дисплеїв із діагоналлю не менше 55”, відеосерверу, декодеру, програмного забезпечення для управління відтворенням інформації на відеостіні, а також все належне комутаційне обладнання.

ТОВ «Транс Інжиніринг Груп» було єдиним учасником торгів. Компанія поставить комплект устаткування для відеостіни та програмне забезпечення Murakontrol за 8,95 млн грн. Кінцевий термін монтажу відеостіни 20 грудня 2022.

ТОВ «Транс інжиніринг груп» зареєстровано в Києві в 2012 році. Фірма працює в сфері вантажних перевезень, а до 2016 року торгувала пальним.

Власниця компанії Ірина Нізюлік також є співвласницею ще одної транспортної фірми ТОВ «Транс Евейл», а також була серед засновників та деякий час керівницею ТОВ «Веспен», що працює в сфері добування сирої нафти та сьогодні належить росіянину Андрію Вігелю. Розслідувачі з Сум з’ясували, що ТОВ «Веспен» розробляє газове родовище за 8 км на схід від міста Ромни Сумської області.

До осіні 2022 року ТОВ «Транс Інжиніринг Груп» взагалі не працювало на Прозорро. Сьогодні в активі компанії участь у п’яти закупівлях загальною вартістю 30 млн. грн., у трьох з яких фірма перемогла конкурентів. Всі закупівлі – криворізькі. 

Ми раніше писали, що під час війни Росії проти України, місто на 17,6 млн. грн. отримає китайські відеокамери Hikvision. Цей виробник, після вторгнення російських військ в Україну, так і не пішов з російського ринку, продовжує заробляти в країні-агресорці і навіть володіє сервісними центрами в Москві та Санкт-Петербурзі.

 

Залиште відповідь