Черкаські енергетики можуть віддати 300 тисяч соратнику мера, прописавши під нього тендер
30.11.2022   //   89 Переглядів

ТОВ “Черкасиенергозбут” 29 листопада оголосив закупівлю послуг із розміщення і демонстрації інформаційної продукції на зовнішніх рекламних носіях. Очікувана вартість закупівлі – 300 тисяч гривень, а предмет закупівлі виписаний таким чином, що конструкції можуть бути використані лише у одного власника.

Ця інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Відповідно до оголошення про закупівлю, рекламні конструкцію мають бути розміщені на Замковому узвозі Черкас. Розміщення рекламних конструкцій на цьому місці суперечить схемі, затвердженій виконавчим комітетом. Але підприємству “Лідер Черкаси” вдалося отримати дозвіл на розміщення відповідних конструкцій та встановити їх на цьому місці. Окрім того, також вони є власниками і решти конструкцій, які вимагаються документацією. Розміщення реклами має відбуватися протягом календарного року.  

Засновником та директором “Лідер Черкаси” є Олександр Сінгаєвський – товариш Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка. Саме разом із Сінгаєвським родина Бондаренка зводила будиночки на території готельно-розважального комплексу “Перлина”, яка офіційно належить Сінгаєвському. 

Засновниками ТОВ “Черкасиенергозбут” є ПАТ “Черкасиобленерго”. Директор підприємства – Руслан Самойленко. Компанія є постачальником електроенергії. 

Залиште відповідь