У Чернівцях беруться облаштовувати коштовний скейтпарк 
26.11.2022   //   102 Переглядів

У Чернівцях завершили закупівлю робіт із будівництва мультифункціонального скейтпарку, який маують облаштувати у місцевому центральному парку. Роботи коштуватимуть трохи менше 4 млн гривень, а завершити їх мають до середини грудня.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

15 листопада департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради опублікував у системі “Прозорро” договір з місцевим товариством “Індустріалбуд” на облаштування скейтпарку. Вартість угоди, за результатами закупівлі, склала 3,97 млн гривень. Замовник проводив спрощену закупівлю, на неї подався лише один учасник, що врешті і став переможцем.    

Договором передбачено завершення робіт до 15 грудня поточного року, але додатковою угодою, яку сторони підписали 17 листопада, передбачається ліміт фінансування у 2022 році сумою 440 тисяч гривень. 

Відповідно до кошторису, наданого підрядником у складі своєї тендерної пропозиції, найкоштовнішими під час виконання робіт буде щебінь, ціною майже 2 тисячі гривень за кубічний метр. Планується придбання орієнтовно 400 кубів. Використають 140 кубів бетонної суміші, ціною майже 4 тисячі гривень за куб. Договором також передбачено освітлення майбутньої локації 8-ма світлоточками та облаштування 460 квадратних метрів мощення плиткою. 

Підрядник зареєстрований у Чернівцях та належить Олегу Бувкону. В активі підприємства 11 угод, укладених з різними розпорядниками публічних коштів, вартістю понад 12 млн гривень. 

Залиште відповідь