«Автомагістраль» за 24 мільйони усуне вибоїни на трасі в Житомирській області
26.11.2022   //   78 Переглядів

Служба автомобільних доріг у Житомирській області опублікувала намір укласти угоду з ПП «Автомагістраль» на аварійні роботи з ліквідації руйнувань та деформацій шарів дорожнього одягу дороги Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище. Вартість угоди може скласти 23,9 мільйонів гривень.  

Про це повідомляється в системі ProZorro.

За умовами тендерної документації, роботи мають виконуватися на дорозі Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище км 6+078 – км 83+819  (окремими ділянками) до кінця 2022 року. 

Очікувана вартість закупівлі становила 27,1 млн грн. Конкуренцію на торгах ПП «Автомагістраль» склало ТОВ «Спец Комплект Постач», дорожчу пропозицію на 3,1 млн грн. Під час торгів фірми між собою не конкурували та не знижували ціну.

23 листопада служба автомобільних доріг у Житомирській області опублікувала намір укласти угоду з ПП «Автомагістраль».

ПП «Автомагістраль» зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

ТОВ «Спец Комплект Постач» зареєстроване в селі Чайки, Київської області, спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад.  Власником фірми є Сергій Дяченко та Максим Шиян.

Залиште відповідь