Сільрада на Рівненщині за день віддала улюбленому підряднику дорожніх замовлень на понад мільйон
25.11.2022   //   60 Переглядів

За один день, 24-го листопада, Малолюбашанська сільська рада прозвітувала про підписання 6 договорів на проведення поточних ремонтів доріг громади. Усі контракти було підписано з одним підприємством – ТОВ “Дорожньо-будівельний комбінат “Україна”. Загальна вартість замовлення – 1,16 мільйона гривень.

Усі контракти замовник укладав на суми до 200 тисяч гривень не проводячи при цьому конкурентних торгів.  Самі договори замовник до системи Prozorro не підвантажив. Загалом підрядник має виконати наступні роботи:

  • поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Набережна в с. Мала Любаша за 192,89 тис грн;
  • поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Шевченка в с. Мала Любаша за 192,81 тис грн;
  • поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Сонячна в с. Мала Любаша за 192,72 тис грн;
  • поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Молодіжна с. Лісопіль за 192,64 тис грн;
  • поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Зелена в с. Тихе за 192,56 тис грн;
  • поточний ремонт дорожнього покриття по пров. Шевченка в с. Моквин за 192,47 тис грн.

Малолюбашанська сільська рада є улюбленим замовником для ТОВ “Дорожньо-будівельний комбінат “Україна”. З 2017-го року сторони підписали між собою вже 108 договорів на суму 17,55 мільйонів гривень. Загалом в системі Prozorro фірма встигла отримати замовлень на 77,8 мільйонів. 

Наразі єдиним власником ТОВ “Дорожньо-будівельний комбінат “Україна” вказана Людмила Фролова. Контактний номер телефону фірми – +38(068)0249400 аналогічний телефону, який вказали при реєстрації ОСББ “Буковинська 9А”. Керівником кобінату та ОСББ значиться Василь Полюхович.

Власницею ТОВ “Дорожньо-будівельний комбінат “Україна” Людмила Фролова стала відносно нещодавно – у березні 2021-го року. До цього фірма належала підприємцеві Валерію Зилю, який станом на сьогодні числиться в рядах співвласників ТОВ “Західмонтажсервіс компані”, де компанію йому складають Олег Мороз і Олександр Остапюк.

Залиште відповідь