Криворізькі освітяни замовили 6 тисяч карток криворіжця
25.11.2022   //   83 Переглядів

23 листопада 2022 року департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради замовив на 426 тис.грн. послуги з інформатизації у ТОВ «МД Софт». На ці гроші фірма виконає програмування 6 тисяч «Карток криворіжця».

Інформація про укладену угоду опублікована в системі Прозорро.

Закупівля проведена без використання електронної системи.   

Згідно договору, до кінця року ТОВ «МД Софт» запрограмує та персоналізує 6 тисяч «Карткок криворіжця». На смарт-картки фірма запише освітній та транспортний додатки, а також установить електронний гаманець на чіпи смарт-карток. Вартість програмування однієї картки становить 71 грн.

Раніше під цей проект департамент освіти Кривого Рогу придбав у ТОВ «МД Софт» за 5 млн. безстрокову ліцензію на право користування комп’ютерною програмою для впровадження автоматизованої системи обліку оплати харчування у закладах освіти. Додамо, що наразі школи Кривого Рогу працюють дистанційно. 

ТОВ «МД Софт» заснована в серпні 2017 року дніпрянином Віталієм Демешко. Фірма прописана в Києві. Працює в сфері оптової торгівлі комп’ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням. За три роки фірма перемогла у 94 закупівлях на суму 147 млн. грн. Головний замовник послуг компанії – криворізькі чиновники. ТОВ “МД Софт” впроваджує в Кривому Розі проект «Картка криворіжця».

Впровадження проекту «Картка криворіжця» курує Євген Кривенко – директор профільного комунального підприємства «Центр електронних платежів». Як з’ясували журналісти видання Bihus.Info, директор ТОВ “МД Софт” Віталій Демешко пов’язаний з родиною Кривенко. Демешко керував приватним підприємством «Кіт-Сервіс» в роки, коли мати Євгена Кривенка, Ніна Кривенко, значилася єдиною власницею цього підприємства.

Залиште відповідь