Тернопільська міська рада дозакупила генераторів на понад 10 мільйонів 
24.11.2022   //   115 Переглядів

Тернопільська міська рада прозвітувала про придбання чергової партії з 19 генераторів. Замовлення, що було провелено без застосування конкурентних торгів, віддали ТОВ “Велкон Інвест”. Загальна вартість контракту – 10,27 мільйонів гривень. 

Відповідно до умов договору до 22 грудня поточного року підрядник має поставити замовнику 19 трифазних дизельних генераторів BEF25YD номінальною потужністю 18 kW. Обладнання видаватиме напругу 380 V, матиме захисний кожух для роботи зовні приміщень, систему автозапуску, ABP та стабілізатор напруги. Вартість одного такого генератора оцінили в 540,32 тисяч гривень.

Нагадаємо, лише за тиждень до цього, 15-го листопада, Тернопільська міська рада уже замовляла у ТОВ “Велкон Інвест” генераторів на 32,53 мільйона гривень. Тоді для потреб ради було придбано 7 різних найменувань генераторів, серед яких був і EF25YD. За тиждень його ціна не змінилась. 

Чинним договором на поставку 19 генераторів, підрядник мав гарантувати якість товару протягом 24 місяців та достатню ступінь локалізації.

Тернополільське ТОВ “Велкон Інвест” належить місцевому підприємцеві Володимиру Яремчуку, який також числится у засновниках ТОВ “Світлоцентр” і  ГО “Нова хвиля нації”. Серед інших співзасновників організації – Микола Медюх, Михайло М’яхкота та Юрій Музичко, який свого часу був депутатом Байковецької сільської ради від “Фронту змін”.  

Залиште відповідь