Користівська гімназія на Рівненщині замовила новоствореному ФОПу будівництво міні футбольного поля із штучним покриттям
23.11.2022   //   70 Переглядів

Заклад загальної середньої освіти “Користівська гімназія” Корецької міської ради прозвітувала про підписання з ФОП Ковальчук Олегом Анатолійовичем договору на будівництво міні футбольного поля із штучним покриттям. Вартість замовлення, що було зроблено без проведення конкурентних торгів, склала 1.499 мільйона гривень. Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro.  

За умовами підписаного 21-го листопада контракту, виконати усі роботи підрядник має до кінця поточного року. Новеньке футбольне поле має бути огороджене та мати додатково кілька баскетбольних щитів. Наявність освітлення в дефектному акті не передбачено. 

Зауважимо, що обраний Користівською гімназією підрядник, ФОП Ковальчук Олег Анатолійович, був зареєстрований як офіційний підприємець лише за місяць до підписання угоди – 20-го жовтня поточного року. Більше того, договір з освітянами став першим бюджетним замовленням, яке ФОП отримав в системі Prozorro.

Прикметно й те, що у звіті про укладений договір номер телефону Олега Ковальчука – +38 (096) 717-02-60, співпадає з номером, який використовує контактна особа Коростинівської гімназії Євгенія Філінська.

Залиште відповідь