Радивилівська міська рада поповнить автопарк новеньким мінівеном Renault Express
22.11.2022   //   49 Переглядів

За результатами відкритих торгів з особливостями Радивилівська міська рада Дубенського району Рівненської області повідомила про намір підписати з ТОВ “Вік партнер” договір вартістю 696 тисяч гривень. За цю суму підрядник має поставити замовнику новенький мінівен Renault Express 2022-го року випуску. 

Це буде білий або сірий передньопривідний автомобіль з 6-ти ступеневою коробкою передач, двигуном Євро 5, сталевими дисками на 15 дюймів. Крім того авто буде оснащене центральним замком з дистанційним керування, полицею для речей над вітровим склом, окремим ящиком для рукавичок, гамою інтер’єру Чорний Титан, оббивкою сидінь з тканини і штутчної шкіри. 

Незважаючи на конкурентну процедуру закупівлі, бажаючих долучитись до боротьби за підряд знайшом не багато. Єдиним учасником аукціону стало ТОВ “Вік партнер”, яке скинуло 4 тисячі від очікуваної вартості замовлення. 

Рівненське ТОВ “Вік партнер” доволі старе підприємство. Засноване ще в 2009 році, наразі його власницею є Вікторія Красько. Фірма є доволі активним учасником публічних закупівель. З моменту створення системи Prozorro “Вік партнер” отримав вже 263 замовлення на 78,17 мільйонів гривень. 

 

Залиште відповідь