Чернігівська лікарня відкинула дешевшу пропозицію та замовить у фірми з орбіти Кузьми томограф за 20 мільйонів
22.11.2022   //   113 Переглядів

Комунальне некомерційне підприємство “Чернігівська центральна районна лікарня” опублікувало намір укласти угоду з ТОВ “Артек Медікал Груп” на придбання багатозрізового спірального комп’ютерного томографа для сканування всього тіла людини. Вартість угоди може скласти 19, 8 млн грн.

Про це повідомляється на ресурсі ProZorro. 

Фірма поставить комп’ютерний томограф Somatom go. UP на 64 зрізи виробництва Siemens Healthcare GmbH, Німеччина (Китай).

Очікувана вартість закупівлі становила 9,84 млн грн.  Конкуренцію на торгах ТОВ “Артек Медікал Груп” склало ТОВ “Інкос лайн”, запропонувавши цінову  пропозицію дешевшу на 2 млн грн. Однак пропозицію фірми тендерний комітет відхилив, зокрема через те, що тендерна пропозиція фірми не містила саме кваліфікованого електронного підпису та інше. 

Зазначимо, що під час торгів фірми між собою не конкурували та не знижували свої цінові пропозиції. А свої пропозиції фірми подавали з різницею в один день.

21 листопада лікарня опублікувала намір укласти угоду з ТОВ “Артек Медікал Груп”.

ТОВ “Артек Медікал Груп” зареєстроване у Києві. Власниками фірми є Наталя Курашко та Руслан Стретович.  Як повідомляють “Наші гроші”, раніше фірма під назвою “Сарда Медтех-Україна” належала Олександру Лохманчуку і “Sаrdа Меdтесн s.r.о.” (Чехія). Свого часу “Артек Медікал Груп” використовувала номер телефону +380504416615, який також використовувало ТОВ “Бюро національних розробок” із групи бізнесмена Миколи Кузьми. Останній колись був помічником Сергія Пашинського і Раїси Богатирьової.

ТОВ “Інкос лайн” зареєстроване в Києві. Власником фірми є Микола Назаровець та Анна Назаровець.

Залиште відповідь