Житомирська міська рада закупила 10 безпілотних авіакомплексів за 7 мільйонів
21.11.2022   //   118 Переглядів

Виконавчий комітет Житомирської міської ради 15 листопада замовив у ТОВ “Бойові Птахи України” безпілотні авіаційні комплекси “ВАЛК-1”. Вартість угоди склала 7,2 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

За умовами укладеної угоди,  ТОВ “Бойові Птахи України” до кінця року мають поставити 10 безпілотних авіаційних комплексів “ВАЛК-1”. У склад комплексу входить два літаки,  ноутбук, монітор, комплект карток пам’яті АКБ та GPS трекер, комплект мачт та антени, леєр та ремкомплект. Вартість одного такого безпілотника обійдеться в 720 тис. грн. 

Безпілотники виконавчий комітет Житомирської міської ради закуповує на прохання військової частини: “До Житомирського міського голови звернулась вiйськова частина А7З04 з листом вiд 24.10.2022 N9lЗ02 з питання придбання безпілотного авіаційного комплексу військового та цивільного призначення АСУ 1 “Валькiрiя”. 

Закупівля проведена без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми.

ТОВ “Бойові Птахи України” засноване в червні 2022 року в Білій Церкві Київської області. Основним видом діяльності фірми є виробництво повітряних і космічних літальних апаратів, супутнього устатковання. Власниками фірми є Юрій Добронравін та Дмитро Ковальчук. Це перший підряд фірми. 

 

Залиште відповідь